Τυχόπουλος Νίκος

Τυχόπουλος Νίκος
Founder & CEO – ATCARE Ltd

Ο Τυχόπουλος Νικόλαος είναι πτυχιούχος του Τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστήμιου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και του Economic University of Goteborg της Σουηδίας.  

Διαθέτει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε Marketing, Finance, Sales, New Product Development, HR, New Business Development και Training. Κατέχει μεγάλη διεθνή τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και ολοκλήρωση projects.

Εργάστηκε διαδοχικά στις  εταιρίες COCA-COLA 3Ε, TASTY FOODS ΑΒΓΕ (Pepsico Group), JOHNSON & JOHNSON SA. 

Ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας ATCARE Ltd από το 2008. Εταιρεία παροχής Υπηρεσιών και Εμπορίου εξειδικευμένη στο Σακχαρώδη Διαβήτη, Υπέρταση, Σωματική Φροντίδα και Υγιεινή Διατροφή. Η εταιρεία του έχει λάβει Διεθνή Βραβεία και Πιστοποιήσεις τόσο για τις εσωτερικές διαδικασίες όσο και για την εκπαίδευση και εξέλιξη των ανθρώπων της . Η ATCARE δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και σε αρκετές χώρες του εξωτερικού. 

Έχει δημιουργήσει τα brands WISH «Προϊόντα Υγιεινής Διατροφής» και FORA «Ιατροτεχνολογικά Μηχανήματα». Συνεργάζεται με οίκους του εξωτερικού και αντιπροσωπεύει διεθνή brands στην Ελληνική αγορά.