Βάλσαμος Σπύρος

Βάλσαμος Σπύρος
Enterprise Security Practice Leader, Oracle Hellas S.A.
Enterprise Security Practice Leader, Oracle Hellas S.A.

 

 

 

Ο κύριος Σπύρος Βάλσαμος είναι υπεύθυνος του Enterprise Security Competence Center της Oracle Hellas με υλοποιήσεις έργων security σε διάφορες εταιρίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Το 2003 προσλήφθηκε από την Oracle Hellas (στο τμήμα των υπηρεσιών, Oracle Consulting) στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα. Στη διάρκεια της θητείας του στην Oracle Hellas έχει αναλάβει διάφορες θέσεις ώς Software engineer, Technical Architect, Project Manager, Technical Leader στην ομάδα ERP και τα τελευταία 5 χρόνια είναι υπεύθυνος του Enterprise Security Competence Center. Είναι πιστοποιημένος CISSP (Certified Information Systems Security Professional).

Έχει εργαστεί σε διάφορες Ελληνικές εταιρίες Πληροφορικής (INTRASOFT S.A., INTRACOM S.A) ως Software Engineer και Database Administrator Leader, συμμετέχοντας σε διάφορα έργα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Συμμετείχε σε ομάδες που δημιουργούσαν λογισμικό (ERP, CRM, Billing Systems, Data Warehouse) για διάφορες εταιρίες (Τηλεπικοινωνίες, Τράπεζες, Ιδιωτικός και Δημόσιος τομέας).