Σκούρας Δημήτρης

Σκούρας Δημήτρης
Project Management Team Leader, Peoplecert

O κ. Δημήτρης Σκούρας σπούδασε Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Συνέχισε τις σπουδές του στο University of Warwick στο Ηνωμένο Βασίλειο λαμβάνοντας τον μεταπτυχιακό τίτλο Msc in Engineering Business Management. 

Η πρώτη του εργασιακή εμπειρία ήταν στο Software and Knowledge Engineering lab του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" όπου και εργάστηκε ως Ερευνητής Πληροφορικής σε ευρωπαϊκά προγράμματα. 

Ακολούθως, εργάστηκε ως Software Engineer στην εταιρία Voicenet που δραστηριοποιούνταν στον κλάδο των επικοινωνιών σταθερής τηλεφωνίας και υλοποίησε εσωτερικά συστήματα εξαγωγής πληροφορίας κλήσεων και τιμολόγησης πελατών. 

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ήταν στην COSMOTE όπου εργάστηκε για αρκετά χρόνια στην ανάπτυξη λογισμικού αρχικά ως Software Engineer και στη συνέχεια ως Senior Software Engineer στο IT Integration & Order Management των πληροφοριακών συστημάτων της εταιρίας. Κατόπιν, ασχολήθηκε με το Project Management αναλαμβάνοντας IT έργα της Διεύθυνσης Customer Systems του Ομίλου ΟΤΕ. 

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο εργάζεται ως Project Management Team Leader στη Διεύθυνση Business Technology της εταιρίας Peoplecert και είναι υπεύθυνος για το portfolio των έργων του Software Development.