Ρήγας Πλούταρχος

Ρήγας Πλούταρχος
Education Industry Lead, Greece, Cyprus & Malta Microsoft

Το 2006 αποφοίτησε από το μεταπτυχιακό του στο Λονδίνο, με ιδιαίτερη τάση προς τις τεχνολογίες αιχμής και την εφαρμογή τους για απλές καθημερινές χρήσεις, όσο και για σύνθετες αρχιτεκτονικές με στόχο την υποστήριξη επιχειρήσεων και της έρευνας. Μετά από ένα χρόνο εργασιακής εμπειρίας σε project μεταξύ πολυεθνικών εταιριών επέστρεψε για να ενταχθεί στην Ελληνική αγορά. Το 2014, ήταν Διευθυντής του Lamda Group, επίσημου διανομέα 10 εταιριών αυτοκινήτων, με direct και indirect ευθύνη διαφορετικών ομάδων συνολικά 65 ατόμων σε 4 διαφορετικές εταιρίες.

Για το λόγο αυτό, αποφάσισε να κάνει μια δραστική στροφή από το παρελθόν του σαν μηχανικός βιομηχανίας και να παρακολουθήσει το International MBA του ΟΠΑ με κατεύθυνση τα οικονομικά. Αυτό του επέτρεψε να αναπτυχθεί μια συγκεκριμένη κρίσιμη ικανότητα της ολιστικής αντίληψης ενός εμπορικού οργανισμού, που επιτρέπει την καλύτερη λήψη αποφάσεων και την αντίληψη της σταθερής αναβάθμισης δεξιοτήτων.

Μετά την αποφοίτηση από το iΜΒΑ το 2016, έγινε δεκτός σε μια παγκόσμια ομάδα αποφοίτων MBAers στη Microsoft Ελλάς και ανέλαβε την έως και σήμερα τη Διεύθυνση του Τομέα Εκπαίδευσης για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.