Παναγιωτάκης Διονύσης

Παναγιωτάκης Διονύσης
Managing Partner, Save2Grow Management Consultants

Ο Διονύσης έχει διατελέσει ανώτερο στέλεχος σε πολυεθνικές εταιρείες τροφίμων (Pillsbury, General Mills) καθώς και σε εταιρείες συμβούλων (Deloitte, Save2Grow). Έχει ζήσει σε τρεις χώρες και έχει συνεργαστεί με ομάδες από διαφορετικές περιοχές, τόσο σε αναδυόμενες αγορές, όπως η Μέση Ανατολή και η Ανατολική Ευρώπη, όσο και σε αναπτυγμένες χώρες, όπως οι Η.Π.Α., η Γερμανία, η Αυστρία, η Ελβετία και η Ελλάδα. Έχει ασκήσει τις ηγετικές ικανότητές του σε ποικίλα επιχειρησιακά περιβάλλοντα (νεοφυείς επιχειρήσεις, ταχέα αναπτυσσόμενες και επιχειρήσεις υπό αναδιοργάνωση). 

Ο Διονύσης είναι κάτοχος πτυχίων Διοίκησης Επιχειρήσεων και MBA από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά προγράμματα για ανώτερα στελέχη στο Harvard Business School και στο INSEAD. 

Το 2017 ο Διονύσης συν-ίδρυσε την εταιρεία Συμβούλων Save2Grow με σκοπό την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα Στρατηγικής, Sales & Operations Planning, Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Στρατηγικού Μετασχηματισμού. 

Εκτός από την Ελλάδα έχει πρόσφατα υλοποιήσει επιτυχώς συμβουλευτικά έργα για πελάτες στο χώρο της βιομηχανίας, του λιανεμπορίου και των τροφίμων σε διάφορες χώρες όπως η Αγγλία, το Αζερμπαϊτζάν, η Ουκρανία και η Ιορδανία. Στον ελεύθερο χρόνο του γράφει ένα βιβλίο Στρατηγικού Μετασχηματισμού για στελέχη επιχειρήσεων σε συνεργασία με τον καθηγητή Στρατηγικής και αντιπρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Βασίλη Παπαδάκη.

Πριν από τη δημιουργία της Save2Grow, ο Διονύσης υπηρέτησε ως Supply Chain Director στην General Mills για την περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, με έδρα το Αμβούργο της Γερμανίας, όπου σύμφωνα με τον γιο του είχε την καλύτερη δουλειά του κόσμου καθώς διέθετε δικό του γραφείο, υπολογιστή και απεριόριστα δωρεάν παγωτά Häagen-Dazs!