Οικονόμου Αργυρώ

Οικονόμου Αργυρώ
Account Director, V+O Communication

Η Αργυρώ εντάχθηκε στην ομάδα της V+O το 2014 ως Account Manager στην ομάδα Retail | F&B | Financial Coms. Σήμερα κατέχει τη θέση της Account Director.

Το χαρτοφυλάκιο της περιλαμβάνει πελάτες όπως, η AEGEAN, η MYTILINEOS, η Edenred ενώ στο παρελθόν έχει διαχειριστεί πελάτες όπως η ο Όμιλος Coca-Cola HBC, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Παπουτσάνης, η Praxia Bank, η Saxo Bank, η Frigoglass, η Alvarez & Marsal η Axia Ventures και η Western Union. 

Από την θέση της, η Αργυρώ έχει την πλήρη ευθύνη της στρατηγικής των πελατών, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα την εφαρμογή των αξιών και της στρατηγικής της V+O σε όλη την ομάδα. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στους τομείς εταιρικής, χρηματοοικονομικής και προϊοντικής επικοινωνίας και έχει αναλάβει με επιτυχία ιδιαίτερα σύνθετα project στρατηγικής επικοινωνίας, media relations, διαχείρισης κρίσεων και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Με 17 χρόνια εμπειρίας, ξεκίνησε την σταδιοδρομία της στην εταιρεία Publicis Consultants Athens το 2004. Είναι κάτοχος MSc Corporate Communications & Reputation Management από το Manchester Business School, University of Manchester και Πτυχίου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας από το Ανώτερο Τεχνολογικό Ίδρυμα Δυτικής Μακεδονίας.