Κοψιδάς Νίκος

Κοψιδάς Νίκος
Business Unit Director, V+O Communication
Business Unit Director, V+O Communication

Ο Νίκος Κοψιδάς είναι έμπειρο στέλεχος του χώρου της επικοινωνίας τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια, με ιδιαίτερη εμπειρία σε θέματα στρατηγικής επικοινωνίας, διαχείρισης σχέσεων με τα media, investor relations, πολιτικής επικοινωνίας, διαχείρισης κρίσεων, στρατηγικής και διαχείρισης social media διαχείρισης μεγάλων διοργανώσεων κ.α. Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας του έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει πληθώρα προγραμμάτων επικοινωνίας για ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Υποψήφιος Διδάκτωρ στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Στην πελατειακή του εμπειρία περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων εταιρείες και φορείς όπως: Alpha Bank, Coca-Cola, Eldorado Gold, P&G, Mars, Leroy Merlin, TNT, Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, ΣΕΤΕ, Bayer Hellas, UCB Pharma, OPAP SA, Mytilineos Group, Red Bull, Reckitt Benckiser , Alvarez & Marsal, Frigoglass, Δήμος Αθηναίων, Περιφέρεια Κρήτης κ.α.

Έχει υπάρξει Επιστημονικός Συνεργάτης του Ελληνικού Κοινοβουλίου, κατέχοντας τη θέση του Συμβούλου Επικοινωνίας Υπουργού στο Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας και στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Από το 2001 μέχρι και το 2009 συνεργάστηκε με τον Όμιλο C&C International, όπου έφθασε να αναλάβει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου – από το 2006 έως και το 2009- στη διαφημιστική εταιρεία Modus Vivendi, ενώ στο παρελθόν κατείχε τη θέση του Investor Relations Manager στον Όμιλο Notos Com Holdings.