Παρτσακουλάκης Γιώργος

Παρτσακουλάκης Γιώργος
Director People & Culture EU SE Cluster, Παπαστράτος
Director People & Culture EU SE Cluster, Παπαστράτος

Ο Γιώργος Παρτσακουλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε Μαθηματικά και Πληροφορική και είναι κάτοχος ΜΒΑ.

Ξεκίνησε στο χώρο της Πληροφορικής και από το 1992 εργάζεται στην Παπαστράτος, αναλαμβάνοντας τη θέση του Διευθυντή Πληροφοριακών Υπηρεσιών μεταξύ 2005 και 2010. Το 2010 μετακινήθηκε στη Δ/ση Ανθρωπίνου Δυναμικού, ξεκινώντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αρχικά ως Manager HR Operations, υποστηρίζοντας το εργοστάσιο της Παπαστράτος στην ανάπτυξη ταλέντων, τις εργασιακές σχέσεις και τη διευθυντική αποτελεσματικότητα. Το 2013, μετακινήθηκε στα κεντρικά της Philip Morris International (PMI) στην Ελβετία ως Manager Organization Development υποστηρίζοντας τις θυγατρικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη διαχείριση της απόδοσης, της ανάπτυξης ταλέντων και της εκπαίδευσης.

Το Μάιο του 2015 επέστρεψε στην Ελλάδα αναλαμβάνοντας αρχικά τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ανθρωπίνου Δυναμικού στην Παπαστράτος και σταδιακά την ευθύνη των χωρών της νοτιοανατολικής Ευρώπης και συγκεκριμένα της Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Κροατίας, Σλοβενίας, Κύπρου και Μάλτας.

Πιστεύει ότι οι άνθρωποι και η εταιρική κουλτούρα αποτελούν ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις σύγχρονες επιχειρήσεις και μαζί με την ομάδα του συνεισφέρει στον στρατηγικό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη της Παπαστράτος σε μια σύγχρονη και καινοτόμα εταιρία που πρωτοπορεί, συνεισφέρει και εμπνέει για την επίτευξη του οράματος της για ένα μέλλον χωρίς τσιγάρο.