Αναγνωστόπουλος Γιώργος

Αναγνωστόπουλος Γιώργος
Founder & President, Socialab

Ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος είναι επιχειρηματίας. Έχει δημιουργήσει 4 επιχειρήσεις σε 3 χώρες, ενώ είναι πιο γνωστός ως ο ιδρυτής της Socialab. Έχει βραβευτεί δύο φορές πανευρωπαϊκά στα European Business Awards και στα ACQ Global Awards.

Ως ιδρυτής και πρόεδρος της Socialab, μιας διαφημιστικής εταιρείας με έμφαση στην online επικοινωνία, ο κ. Αναγνωστόπουλος επιβλέπει την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η εταιρεία ξεκίνησε από το ένα άτομο το 2009, σιγά-σιγά ωρίμασε και αναγνωρίστηκε στην ελληνική αγορά. Σήμερα αριθμεί 60 στελέχη και βρίσκεται σταθερά στο Top 20 των διαφημιστικών εταιρειών στην Ελλάδα από το 2016, με πελάτες όπως Lidl, Anytime, Sarantis, Costa Navarino, Wella, Παπαδοπούλου και Reckitt. Η Socialab αναδείχθηκε Agency of the Year το 2021. 

Ο  κ. Αναγνωστόπουλος από το 2014 είναι Course Director στο Digital Marketing στο τμήμα Executive Development του ALBA Graduate Business School. Διδάσκει ψηφιακό μετασχηματισμό σε επαγγελματικό και μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει εκπαιδεύσει πάνω από 2.500 στελέχη από το 2011 και είναι συχνός ομιλητής σε συνέδρια, καθώς και κριτής βραβείων της διαφημιστικής και της επιχειρηματικής αγοράς.