Καρδάση Δροσιά

Καρδάση Δροσιά
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, INTERAMERICAN
Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού, INTERAMERICAN

Η Δροσιά Καρδάση είναι μέλος του Ομίλου Εταιριών Interamerican από το 1990 μέχρι σήμερα, με πλούσια εργασιακή εμπειρία σε πολλά τμήματα. Από το 2014 είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

Η Δροσιά Καρδάση γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Marketing Management και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στο Strategic Human Resources Management. Επιπλέον έχει ολοκληρώσει μεταξύ άλλων επαγγελματικά προγράμματα στο INSEAD Business School και στο Edinburgh Business School (EBS). Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και συνεδρίων εντός και εκτός Ελλάδος σε θέματα management, human resources, πωλήσεις, marketing και επικοινωνίας.

 

Προσλήφθηκε στην Interamerican το 1990. Μέχρι το 2004 εργάσθηκε στην Γενική Διεύθυνση Πωλήσεων & Marketing ως υπεύθυνη σε διάφορα τμήματα όπως Στατιστικής & Παραγωγικών στοιχείων, Οργάνωσης Εκδηλώσεων & Συνεδρίων Δικτύων Πωλήσεων, Επικοινωνίας Δικτύων Πωλήσεων καθώς και στο Τμήμα Εσωτερικής Επικοινωνίας. Το 2004 ανέλαβε το συντονισμό έργων (Project Office) στο Γραφείο του Διευθύνοντος Συμβούλου.

 

Το 2006 μετακινήθηκε στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού όπου εργάσθηκε ως υπεύθυνη Ανάπτυξης Προσωπικού.

 

Τον Ιανουάριο του 2008, στο πλαίσιο προγράμματος ανάπτυξης στελεχών, μετέβη κατόπιν πρόσκλησης στα κεντρικά της μητρικής εταιρείας Achmea στην Ολλανδία, με καθήκοντα HR Advisor στο Division Europe.

 

Επιστρέφοντας τον Ιανουάριο του 2010 ανέλαβε καθήκοντα Υποδιευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού με ευθύνη σε θέματα Απόδοσης, Ανάπτυξης, Εκπαίδευσης και Εσωτερικής Επικοινωνίας.

 

Από τον Ιανουάριο του 2014 κατέχει την θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου.