Πέτρου Χρυσόστομος

Πέτρου Χρυσόστομος
Deputy Business Unit Head , FAMAR ,Άλιμος Εργοστάσιο Στείρων
Deputy Business Unit Head , FAMAR ,Άλιμος Εργοστάσιο Στείρων

O κ. Πέτρου είναι κάτοχος πτυχίου Χημικού Μηχανικού από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστήμιου Πατρών.  Έχει μια μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία από το 2007 στην ΦΑΜΑΡ. Σήμερα, κατέχει την θέση του Deputy Business Unit Head του εργοστασίου στείρων  της ΦΑΜΑΡ στον Άλιμο

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του ως Αναλυτής στο τμήμα ποιοτικού ελέγχου και στην συνέχεια μετατέθηκε στο τεχνικό τμήμα όπου ανέλαβε την θέση του Packaging Engineer, υπεύθυνος για θέματα πρωτοταγών και δευτεροταγών υλικών συσκευασίας των προϊόντων και την ανάπτυξη νέων. Ταυτόχρονα κατείχε την θέση του Calibration & EHS Engineer, υπεύθυνος για τις βαθμονομήσεις οργάνων  και αξιολογήσεις εξοπλισμού καθώς και για τα θέματα της Υγιεινής Ασφάλειας και του Περιβάλλοντος. 

Μεταπήδησε  στο  Τμήμα Παραγωγής-Συσκευασίας αρχικά ως Shift Supervisor και στην συνέχεια ως Head of Production and Packaging, υπεύθυνος για την ομαλή και απρόσκοπτη  λειτουργία του τμήματος και την επίτευξη των στόχων αυτού μέχρι την ανάληψη της σημερινής του θέσης.